Hotel Helgon  header
Home > Sport en natuur

Sport en natuur
Hotel Helgon

Een uitzonderlijke keuze voor het plezier van iedereen! Wandelen, dierenpark, observatorium, extreme sporten, ontdek een ruime keuze aan activiteiten die zo dicht mogelijk bij de natuur kunnen worden uitgevoerd.
Dierenpark in de Pyreneeën

Dierenpark in de Pyreneeën

Kom en beleef een onvergetelijk moment tussen beren en wolven maar ook schouder aan schouder met en voeren van de marmotten, een essentieel bezoek dat u met herinneringen in uw hoofd zal achterlaten en jong en oud zal verbazen.

Parc animalier
De kerker van de adelaars

De kerker van de adelaars

Ontdek een van de grootste collecties ter wereld van vrij vliegende roofvogels en papegaaien, allemaal vergezeld van een betoverend schouwspel.

Donjon des Aigles
Cauteret Pont d'Espagne en Lac de Gaube

Cauteret Pont d'Espagne en Lac de Gaube

Een uitzonderlijke natuurlijke site gelegen in het hart van het Nationale Park van de Pyreneeën, de Pont d'Espagne is een van de Grands Sites Occitanie. Het is het startpunt voor mythische en onmisbare wandelingen en trektochten die u tijdens uw verblijf kunt ondernemen: het meer van Gaube, Oulettes, Marcadau en vele anderen.

Cauterets
Circus van Gavarnie

Circus van Gavarnie

Kom en ontdek dit uitzonderlijke natuurlijke circus, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Een eendaagse vakantie die u al het moois van onze Pyreneeën laat ontdekken ... U kunt picknicken midden in een groene natuur en geniet van een klein openluchtparadijs tussen watervallen, stromen en bossen.

Cirque de Gavarnie
Pic du Midi de Bigorre

Pic du Midi de Bigorre

Nog een geweldige Pyreneese site, op 2877 meter, een adembenemend panorama van meer dan 300 km Pyreneese toppen, geniet van de zuivere lucht terwijl je dit magische panorama bewondert. Trotseer de zwaartekracht terwijl je je op een ponton in de lucht waagt. Op het programma staat ook het bezoek van het astronomisch observatorium ... Een verbluffend bezoek.

Pic du midi
Paardrijden

Paardrijden

Verlaat de gebaande paden en ontdek de omgeving van de stad met een paardrijtocht, aangepast aan ieders niveau. Een manier om weer in contact te komen met de natuur en een moment te beleven in harmonie met een fascinerend dier.

Centre equestre
Canyonning / Raften / Via Ferrata

Canyonning / Raften / Via Ferrata

Voor momenten met familie of vrienden, een manier om kleine verborgen paradijzen in kleine groepen op menselijke schaal te ontdekken onder begeleiding van een erkende instructeur voor een veilige expeditie.

Activitiés Sportives et Culturelles
Golf

Golf

Voor fans of gewoon voor een dag vol ontdekkingen, een cursus midden in de natuur in een rustige en ontspannen omgeving met uitzicht op het meer.

Golf
Fietsroutes op de Tourroutes

Fietsroutes op de Tourroutes

Kom in de voetsporen van de Tour de France tussen etappes en mythische passen, routes met verschillende moeilijkheidsgraden, zodat uw passie altijd momenten van plezier is.

Pyrénées Cyclo
Wandelen in de Pyreneeën

Wandelen in de Pyreneeën

Voor u, gepassioneerd door grote open ruimtes, vanuit een panoramisch oogpunt, ontdek onze bergen op gemarkeerde routes en bereik meren op grote hoogte, ontdek een uitzonderlijke flora en fauna terwijl u een verkwikkende zuivere lucht inademt.

Pyrandonées
Paragliding doop

Paragliding doop

Voor de meest sensatiezoekers of gewoon om een ​​unieke ervaring te beleven, kom en ontdek de Pyreneeën vanuit de lucht, een onvergetelijke ervaring, gegarandeerd wonder.

École parapente