Hôtel Helgon  header
Home > Excursies

Excursies
Hôtel Helgon

Van de ontdekking van grote open plekken in het hart van de Pyreneeën, Grands Sites Occitanie, Unesco-erfgoed of een ontdekking van de wijngaarden van de regio tot een uitje in Baskenland, een compleet programma!
Grotten van Bétharam

Grotten van Bétharam

Een van de eerste geëlektrificeerde grotten in Frankrijk met uitzonderlijke gordijnen, een route tussen een wandeling, een boot en een treintje. Een reis ondergronds om een ​​fascinerende en onbekende wereld te ontdekken.

Betharram
 Gavarnie

Gavarnie

Op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, een excursie in groep of op maat met partnervervoerders en gidsen. U kunt uw pakket op maat samenstellen volgens uw wensen.

Lourdes Infotourisme
 Cauterets

Cauterets

Een wandeling in het hart van het Nationale Park van de Pyreneeën in een betoverend landschap, een excursie op eigen houtje voor een moment van ontspanning en eenzaamheid, als duo of in een groep of gepersonaliseerd met partnervervoerders en gidsen. U kunt uw eigen pakket samenstellen volgens uw behoeften.

Cauterets
Pic du Midi

Pic du Midi

Een transportdienst om uw dag voor groepen of gewoon voor het gezin te vereenvoudigen om dit astronomische observatorium te ontdekken en te genieten van een uitzonderlijk panorama over de hele Pyreneeën.

Pic du midi
Bezoek aan de wijnmakerij Jurançon met proeverij

Bezoek aan de wijnmakerij Jurançon met proeverij

Een service geleverd door onze partner die voor de volledige service zorgt, zodat u gewoon hoeft te genieten van dit moment tussen het cultiveren van het land en het ontdekken van de wijnbereidingscyclus, om nog maar te zwijgen van een proeverij in de kelders.

Allô VTC VIP SERVICES
Ontdekking uit Baskenland

Ontdekking uit Baskenland

Ontdek de Baskische cultuur en zijn gastronomie, een dagtocht eventueel met vervoer en eventueel een gids om de geschiedenis van dit buitengewoon rijke erfgoed beter te begrijpen.

Guide du Pays Basque
Ontdekking van San Sebastian

Ontdekking van San Sebastian

Dompel jezelf een dag onder op 2 uur van Lourdes om te genieten van de Spaanse cultuur tussen Tapas, bezoek een stad met een rijk erfgoed en een van de mooiste baaien van Europa, La Concha, waar je kunt lunchen in restaurants die traditionele gerechten serveren met uitzicht op de oceaan, gegarandeerd verliefdheid.

San Sebastian Tourisme